6 dagar sedan

har inte bloggat på 6 dagar nu men det är för att jag jobbar så mycket som det bara går! Jag jobbar sover coh äter just nu. det är väldigt mycket att göra på ica så när man kommer hem så orkar man inte riktigt göra nått överhuvudtaget.

Men igår så hade vi iaf match och julavslutning med laget. Det blev en vinst mot skälby och bowling för hela slanten. Råkade dock ut för en bruten nagel som gick av så långt ner så att de började blöda och ha sig så fick fortsätta bowla med vänsterhanden vilket inte är det lättaste :P fick ner noll käglor :(

I fredags så var det den årliga ljusstöpningen som min moster och pappa gjort till en tradition. Hur mycsigt som helst men det tar på krafterna för det tar så lång tid att få de fina! Men vi lyckades även i år :)

I mårn är jag(kors i taket ) ledig och ska tillbringa dagen med kusin vitamin i örebro :) Ska få se hennes nya lägenhet och sen ska vi mysa på stan :)

nu ska jag lägga mig ner och kolla på en film och ladda in bilder från ljusstöpningen på facebook! Höres

Vm och tryffelbak

jaha nehe jaha... Det har hänt ganska så mycket!

Jag och linda och Malin har varit på vm två gånger sen sist.. Semifinalen där sverige spelade mot finland och finalen där Sverige vann med 10-2 över Schweiz.. Ja vad finns det att säga egentligen ? Svergie vann allt man kunde vinna! Fasiken vad vi är bra! Ja Vm 2009 har varit jätte kul! Roligt att se deras spel och hur bra de är! De hittar jämt varandra, har ett tempo som är helt sjukt och ja gud vet vad :P



Här har ni en vimmelbild från innebandymagazinet.se
Tycker vi är ganska så snygga.

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer... Orkar egentligen inte med ett långt inlägg :P


Så vad gör jag idag då ? Jo jag bakar tryfflar :) MUMS. är klar med en kokostryffel som jag rullade i riven vit choklad och just nu håller jag på med en konjaks tryffel som jag antingen ska rulla i kakao eller kaffe men det återstår att se :) Jag kommer troligtvis lägga upp loite bilder sen :)
Men nu måset jag återgå till arbetet :P

 

 

 


Julklappar - check!

jaha nu var alla julklappar inhandlade för i år! Känns as kalas :D det gick riktigt bra iår för mig coh sarah! Hittade riktigt bra klappar till mamma och pappa! vet inte hur mycket jag kan avslöja här för vem vet, pappa och mamma kanske smygläser min blogg ;)




vad har hänt ?

ska väl börja med att berätta lördagens resa då jag malin och linda åkte till västerås. Vad skulle vi göra där då ? jo vi skulle kolla på Innebandy Vm som började samma dag. Vi blev smått besvikna och undra vart fan vi hamnat när vi såg matchen finland - Ryssland! Ett div 1 lag i sverige skulle lätt ha slagit dom och då överdriver jag inte. De spelade så sjukt dåligt så det finns inte.. visst blev det bättre efter ett tag men det var inte alls några vm takter. Så matchen sverige - norge då, sverige spelade mycket bra och vann matchen med 17-3 (Y).. Blev lite besvikna på norge för vi trodde de skulle vara bättre, det var därför vi valt att kolla på just dens verige matchen. Men vi kan ju glädja oss med att vi får se sverige i finalen iaf :) de spelade mot USA i veckan och vann med 28-1! Så nu har jag letet reda på de blåa och gula ansiktskritorna så att vi kan heja fram sverige till en första plats på lördag :)



Söndagens resa var till örebro för att se o helga natt på stor torget! Jag var bara där för en speciell person, BROLLE! Jag är nog lite smått besatt av denna snygga pojke med de fina ögonen, hans leende, smilgroparna och hans charmiga sätt. Så klart var han bäst av alla och det var inte bara jag som tyckte. Han har en grymt bra röst och hans framträdande var verkligen kanon! Brolle för hela slanten. Efter i söndags vet jag vad jag önskar mig i julklapp ;)



Klippet är från en musiktävling, detta moment består av att brolle sjunger en förvrängd text och motståndarlaget ska hitta den rätta texten!

Kan man annat än att älska denna brolle! Brolle är min kändisförälskelse helt klart!
Jag smälter<3


Örebro universitet


Örebro universitet nästa med Malin!
Here we come!


Mys!

Jaha nu är mitt rum färdigstädat och nästan färdig pyntat! Nu är det riktigt mysigt på mitt rum! önsakr nästan att det vore jul jämt men det går ju inte!

idag har jag ägnat dagen med Jenny och Lara :) Det var väldigt längesen och jag har saknat de två töserna men idag så tog vi en kopp oboy och pratade lite :) Trevligt trevligt! jenny var även storsint och bjöd på hennes pappas lussebullar... Den karln har talang (Y).

Mamma hade på vägen hem från frissan tappat en (vad jag då trodde hette fälg) navkapsel... Vi gick där längs vägen som hon åkt för att leta efter fanskapet men utan resultat.. Men jag har iaf lärt mig att det var en navkapsel vi letade efter och inte en fälg som jag trodde :P en fälg är tydligen det som hjulet sitter på fick jag förklarat för mig! 

Jag har även gjort klart vårat pepparkakshus! Sarah har varit duktig och gjort fram- och baksidan och gavlarna och jag har gjort taket och dt runtomkring!


Bågar - Säg gärna vad ni tycker, jag är vilsen!


 

 

 

                              







 1 - ett par orgeen






























2 - ett par morrizsweden(eller nått)






























3 - ett par gina tricot





























4 - ett par RayBan















 










5 - ett par jag-vet-inte-vad

























6 - ett par till gina tricot















Ni kanske tycker att de ser likadana ut men det gör de inte :P men har ni nån favorit så säg gärna de! annars får jag strutta runt i ina gamla!


Innebandy

I söndags spelade vi innebandy igen! Även denna gång blev det tre poäng... 7-1 var siffrorna när signalen tjöt! Vi spelade inte lika bra som sist men man får glädja sig över segern istället :) Hytta var väl matchens hjälte kan man säga eftersom hon stod för alla 7 målen.. Duktig tjej det där! NU dröjer det ett tag innan det blir match igen, den 19 December spelar vi mot skälby. Men bara för att det itne är matcher på gång så får jag, Linda och main andra innebandy upplevelser. Den 5, 11 och 12 ska vi till västerås på Innebandy VM. Då ska vi heja fram sverige och ha allmänt kul! Tror det blir as bra!


Detta har inte med innebandy att göra men det får stå här ändå :P
Igår så kollade jag min syn inne poå solguns optik.. Mitt brytningsfel är desamma men nu är jag tydligen lite närsynt oxå =/ Fick hem några bågar för att prova så det kommer väl upp lite bilder på det sen! Vet dock inte om jag ska skaffa nya men nu får gärna säga vilka ni tycker jag passar bäst i. Det är så svårt att hitta några man tycker om för det finns så otroligt många sorter,färger, storlekar och gud vet vad! Får bli att önska mig till julklapp... 
    Ikväll så ska jag in till linde för att kolla på min syster som ska var med i lindesbergs första lucka! utanför rådhustorget(eller vad det heter) så öppnas en lucka varje dag 17.30, i luckorna kommer allt möjligt att finnas inom kultur har jag fattat det som.. Det kan vara ett band en författare ja lite vad som helst. Så idag ska min syster vara med i den första luckan. Det är dansgymnasiet som ska ha en dansuppvisning så det ska bli kul att se:) Nu ska jag ta tag i en till dörrkrans som jag har lovat att göra till peter. lika bra att få det överstökat!

Vi hörs


RSS 2.0