Höljes vs Folkrace

min tanke var att skriva ett långt inlägg om vad jag varit med om.

Men man måste nog ha varit i höljes för att förstå själva grejen. Dels var det mycket större än vad jag trott, människor överallt, party hela nätterna, tidiga mårnar och kallt vatten. jag vet inte hur det låter i era öron men kan bara säga att det var underbart:)

Vi kom dit på torsdagen och installerade oss lite. Det stora hela var redan var klart men husvagn och förtält och dylikt. Sara och Håkan hade nämligen åkt upp några timmar före oss för att få en bra plats med husvagnen. När vi kom fråm åt vi lite och kollade läget. Vi kanske var där runt 22 eller nått, fredags morgonen kunde ju ha startat bättre. Kl halv åtta kommer håkan och skriker, dags för grogg! och därmed var man vaken. Vädret var kalasbra så fredagen tillbringades i en solstol. Vi passade även på att ta ett dopp. Det var sjukt kallt, att andas kunde man ju glömma. Det blev även lite rallycross på eftermiddagen och sedan var det party. lördagsmorgonen började med att grannen kanske runt 7 skrek godmorgon höljes, och därmed var musiken på högsta volym! Det blev rallycross och ännu mer party, nu med fernandoz spelandes på startbanan. dessvärre lämnade sara och håkan oss vilket var lite trist =/ Kl fyra entrade vi våra sängar. På söndagen kom pappsen och mamsen upp för att kolla finalerna. Jag låg och sov i en solstol i regnet men hade jocke och robin som höll i ett paraply över mig! Tack pojkar! 

Sedan pappa började köra folkrace har jag följt med troget, jag har alltid velat prova på för jag tycker det ser så sjukt roligt ut! Igår hade pappa dragit ihop ett gäng för att åka till borlänge för att hyra en folkrace bana och bilar. Jag fick följa med :D:D Jag var så nervös att jag skakade på vägen upp! Jag och tio killar, jag kommer bli uttittad den saken var ju klar. Men det var så jäkla KUL :) jag var lite feg i början men det gick bättre och bättre! Det var väldigt svårt att ha kontroll över bilen så en vända var jag på väg rätt in i ett stort räcke, jag lyckades ratta och hamnade nästan parkerandes bredvid med nosen åt fel håll. jaja jag klarade mig iaf undan räcket. tror pappa var lite nervös där ett tag.

De senaste dagarna går inte att beskriva, de msåte upplevas!


RSS 2.0