10 dagar.. 127 kvar?

Har studerat vid örebro universitet i två veckor, 10 dagar! Enligt mina beräkningar ska det vara 127 dagar kvar(helgerna är inräknade). Känns hyfsat hittills. Ibörjan fattade jag inte alls så mycket då ekonomi är helt, totalt nytt för mig! men nu börjar jag greppa det mer och mer. Tycker att det är svårt att greppa detaljer och sånt. Alla räkneuppgifter och sådant är lätt som en plätt (Y). Har inga problem med uträkningar och så. Det känns väldigt skönt att jag har så mycket matte med mig i bagaget så att säga :P Text kan jag plugga in men matte formler och ekvationer och dylikt sitter redan (Y) Tack för det!

Idag slutade vi iaf kl 12.00 så var hemma runt halv två vilket var ganska skönt. Så nu hade jag tänkt ta helg :D Helgen börjar med en visit hos sara, eller ja idag fredag som en mjukstart på helgen startas hos sara!
Där bjuds det på filmmys och kinamat :D som jag har längtat efter denna smarriga måltid. Jag och malin pratade om att det kanske inte var det bästa man kunde äta dagen innan match men jag kör på motiveringe, bättre än pizza iaf. Så idag får det faktiskt bli kinamat.
     Imorgon bär det av till..hm.. köping? västerås? jag vet inte riktigt men vi ska iaf spela mot forsby. Shit säger jag bara. Den här veckan har vi bara tränat en gång och det här kommer blir en väldigt tuff match. Inget utav lagen är jätte överlägsna. Vi/de har vunnit med ett mål när vi mött de tidigare. Tror de har blivit riktigt bra nu så det gäller att vi kämpar för livet. Ska bli spännande att se hur det går :)
      Nehe nu ska jag ta på mig lite kläder :P sitter just nu i pyjamasbyxor och jag älskart<3.

 


Har man tråkigt så har man...


....

Det blev ingen stor uttrensning av kläder!
Som jag sa innan så blev det ett plagg som sett sina sista dar...
Ska dock ta tag i det igen och göra om i garderoben på nått sätt för den är för full =/ Hur ska ajg lösa det när jag inte vill slänga nått ?!?!

Nu väntar jag på att Johan Falk ska börja (Y). Väldans bra det där! Blir dock väldigt sent då det är skoldags i morgon men det får jag ta då jag inte tänker missa en minut av Johan Falk.


hm.se

Har beställt lite kläder från Hm så mitt nästa steg idag är att kolla igenom min garderob och rensa ut lite. Vet hur det kommer bli, kommer ha rensat ut två, tre plagg eller nått.. Men det är alltid kul att se vad man har!

(mitt tangetbord krånglar lite, m knappen har en förmåga att inte fungera när jag vill så är det ett ord som är helt uppåt väggarna så är det antagligen ett m som rymt. Måste trycka jätte hårt för att det ska komma med!)


I grunden en ganska tråkig klänning. Men den kosta 70 kr! Med rätt accesoarer kommer den bli kalas (Y)





Promenaddag!

Jag överlevde redovisningen :) Inte för att jag trodde att jag skulle dö men jag har alltid vart lite nervös över att redovisa för folk jag inte känner. Men vi blev indelade i så grupper och så fick man sitta och berätta vad man hade gjort och så så det gick riktigt bra! Nu är det bara att ta nya tag inför nästa vecka med att läsa det som ska läsas. Det är väl de jag kommer syssla ed idag. Läsa och softa. Ska ta det så lungt som det bara går.

Idag tog jag sovmorgon jag inte haft på hela veckan då vi hade match igår. Visserligen hade vi samling halv ett men då vill ja gärna ha varit uppe en stund innan! Dagen fortsatte bra med frukost och en film med syster. Mys!

Iaf just nu sitter jag och väntar på S.Selander då hon ska komma hit så att vi kan ta en promenad (Y) Det ska bli väldigt skönt åste jag säga :) gillar den tjejen!




Idag den 24 Janurari fyller min vän Johan Rydström år så passar på att säga grattis på 22års dagen!
Grattis Johan!


Universitetet tar tid!

Har inte varit så aktiv den här veckan men jag har haft fullt upp med universitetet! Det är så himla mycket nytt som ska in i huvudet och massvis att hålla reda på! Ska blogga i morgon då jag har haft min redovisning som jag skulle kunna dö för :P Usch gillar inte att redovisa för massa människor men det ska nog gå bra! Så nu ska jag ner och läsa på lite och ladda inför i morgon så kommer jag berätta hur det gick sen!


Universitetet tar tid!

Har inte varit så aktiv den här veckan men jag har haft fullt upp med universitetet! Det är så himla mycket nytt som ska in i huvudet och massvis att hålla reda på! Ska blogga i morgon då jag har haft min redovisning som jag skulle kunna dö för :P Usch gillar inte att redovisa för massa människor men det ska nog gå bra! Så nu ska jag ner och läsa på lite och ladda inför i morgon så kommer jag berätta hur det gick sen!


Första föreläsningen!

Första föreläsningen är klar. var väl itne så mycket att hänga i julgranan :P Var mest introduktion och man fick reda på lite vad detta kommer handla om. Jag tror faktiskt det här kommer bli riktigt bra :) Eller kursen kanske inte är den roligaste (vad vet jag när jag bara gått en föreläsning ?) men jag tror hela konceptet blir bra!
    Det som står på schemat nu är att skriva ut lite komendier, laga mat (blir nog makaroner ;)) och installera ett skrivprogram på min dator. Antar att min kära syster inte vill att jag ska ockupera hennes =/ det skulle ju vara roligt men shit vad spö jag skulle få :P haha Så håller mig på den säkra sidan och ska försöka få igång detta skrivprogram!
    För övrigt så vann vi matchen igår (Y). Gick väl inte så värst bra för mig men får hoppas att det går bättre nästa match! Måste kanske börja träna mitt ben lite för än  en gång så ramlade jag över sargen. Folk kanske tror att det är för att jag är så ostabil men det är för att jag är rädd för mitt knä. Det har så lätt för att paja så när jag kommer inklämd mellan sargen och en motspelare så vågar jag inte alltid stå emot för att jag är så rädd att det ska rycka till så att knät pajar igen. Därför är det ibland lättare att slappna av och då blir jag inte så stabil. Aja det låter säkert as luddigt men det är svårt att förklara :P Men funderade lite igår och tror jag ska försöka träna upp det lite mer, kanske blir det att stå på planen resten av säsongen!
   Men nu är det så att min mage skriker efter mat så måste ner och käka!

ByeBye

Lira Innebandy

Ska åka om en halvtimme och jag har inte packat klart än så det blir ett kort inlägg.

Vi har match kl 15.00 idag så jag taggar för fullt. Idag ska vi vinna! Så är det bara.

14 Januari 2010 - Örebro

    Idag bär det av mot örebro igen... Det är tredje gången irad nu men vad gör man inte :)
Idag ska jag åka in med min mamma och hennes två systrar! Vi ska ha lite mys men även uträtta lite födelsedagsinköp till alla som fyller år nu. Jag kan ju passa på att peka på allt jag vll ha så att den vet vad de ska köpa till mig (Y) 
    Idag ska jag nog även beställa lite saker från H&M men vi får se.. måste kolla vöer min ekonomi lite, är ju nu mera en fattig student! Ojdå hann inte skriva så mycket idag för nu kom systrarna för att hamta mig och mamma! Brukar alltid hända nå tokigt så har nog kasnke nått att skriva när jag kommer hem :)



Visst gillar jag snö och riktigt vinterväder men nu får det gärna bli shorts väder!

 


13 Januari 2010 - Inskrivning...

... Jaha, idag hade jag tänkt börja blogga igen...

Som ni ser så är inte bloggen ehlt klar än men min header tar lite tid för jag suger på photoshop så det tar ett tad för mig att förstå mig på allt! Detsamma gäller alla dessa koder som man ska använda för att få bloggen som man vill. Men jag börjar få ett hum om det nu! Ni lär kanske se när jag är nöjd :P haha

Idag är det den 13 Januari och det var dags för inskrivning på Örebro universitet.  
dagen började väl lite halvdant då första bussen mot Lindesberg var lite sen så jag och Malin fick hoppa av vid rya för att hinna med Örebro bussen som gick från Linde. Vi han väl stå där i 30 sek innan den bussen kom så det var såå nära att vi inte ens kom till Örebro idag men men väl inne så hade vi tre minuter på oss att ta oss fram till buss 14 som går mot universitetet. Vi hade räknat ut att om vi tog den bussen som gick 07.56 så skulle vi vara framme vid universitet kvart över åtta vilket var perfekt eftersom då skulle vi ha en kvart på oss att hitta till Bibloteks Aulan där vi skulle vara halv nio. Det är bara det att den bussen inte kommer så vi får ta bussen som går 08.08. De som har räknat ut att vi skulle vara framme vid halv då förstår ju att det blev lite snoigt. Vi som inte hittar för fem öre skulle leta oss rätt på ja 0 min. Men som tur är var det fler som var på den bussen som skulle till Aulan så vi var iaf inte själva med att komma försent. 

Nu är jag inskriven på Örebro Universitet coh är därmed student igen :) Skönt att kunna säga att man är student istället för arbetslös.. Sen om kursen, Företagsekonomi A, är nått att hänga i julgranen återstår att se. Kommer säkert ha utbrott över kursen här på bloggen men vad som än händer är det nog bättre än att gå arbetslös.. Det blir väldigt tråkigt i längden.

Jaha nu har jag skrivit klart det första inlägget på min "Nya" blogg!                                           

Renovering!

Renovering!


RSS 2.0